Apr 22, 2006, 4:12 PM

Новата Любов 

  Poetry
1462 0 7
Ти дойде при мен,
тъй неочаквано...

Ти дойде при мен,
като изгрев в моя ден...

Ти дойде при мен,
показа ми, че има смисъл да живея...

Ти дойде при мен,
накараме да вярвам в любовта...

Ти дойде при мен,
и миналото на заден план остана...

Ти дойде при мен,
спаси ме и ме подкрепи...

Ти дойде при мен,
и ме направи тъй щастлива...

Ти дойде при мен,
целуна ме, времето спря...

Ти дойде при мен,
наддигнах се аз от прахта,
и повярвах, че я има отново любовта
!!!

© Деница Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??