Mar 18, 2008, 10:52 AM

Ново?! 

  Poetry » Love
623 0 3

Ще изтрия sms-ите ти и ще си сложа от новото червило.

Цветът  му е същият, но няма онзи бонбонен аромат като на онова,

което ти ми подари. Ще изгоря всички твои снимки,

а вещите ти ще захвърля. И ще си купя нов парфюм.

С него ще залича аромата на кожата ти от онази червената блуза

- тя все още ухае на теб. Дори ще изтрия лика ти от съзнанието си

- толкова е лесно!

Май забравям нещо. А, да - сърцето ми. Него какво да го правя?

Не мога да го изтрия или захвърля. Да го напръскам с парфюм?

Или... Може би трябва да си купя ново...

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??