Mar 25, 2012, 2:03 PM

Ново начало 

  Poetry » Love
852 0 21

Днес искам да напиша нещо ново

и сложа новото начало в рамка,

животът ни да е планиран гладко,

като картина, хубава и ярка.


      Днес искам да изпея нова песен,

      да е красива и оптимистично бяла, 

      и мъката да излети от нас далеко,

      и да не мислим тъжно за раздяла.


             Днес искам да съм истинска и жива,

             и много весела, и светло лъчезарна,

             мечтите ни да имат тая чудна сила, 

             която само времето да тачи и да спазва.


                    Днес искам ти да си до мене и със мене,

                    да усетя рамото ти силно с нова вяра,

                    да почнем ново и вълнуващо броене,

                    изгаряни от любовта ни пареща и стара.   

   

24 март 2012 г, Шанхай 




© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??