Jan 23, 2011, 11:57 AM

Новораждане 

  Poetry » Love
483 0 1

Искряща, нежна, снежна белота,

в нашите души, в нашите сърца.

В този миг отново ражда се света,

в нашите души, в нашите сърца!

Снежна белота - бисер, чистота,

в нашите души, в нашите сърца.

Нежна белота - знак на Любовта!


© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??