Sep 28, 2014, 8:48 PM

Новото другарче 

  Poetry » For kids
804 0 1

Новото другарче

 

Имаме си папагалче,

ново весело другарче,

семките обича,

Лора се нарича.

 

Цяла е червена,

сива и зелена,

жълто по крилата,

с бяло по гушката.

 

Иначе е мила,

много е игрива,

пее и се смее,

на люлка се люлее !...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??