Jan 22, 2010, 10:09 PM

Нужда 

  Poetry » Love
498 0 0

Нужда

 

Нуждаех се всячески от теб вчера,

точно когато се чудех кой да избера.

Чудех се кой от двата пътя да поема,

а ти беше далеч от моята дилема.

 

Нуждаех се всячески от прегръдка,

Такава, която да ме постави в загадка.

Чудех се къде е топлината в огнището

и къде, освен в небето, да намеря слънцето.

 

Нуждаех се всячески от уюта на дома,

Нуждаех се от илюзията на ума.

Нуждаех се от твоята чудна илюзия,

нуждаех се, но не и от твоята амнезия.

 

Нуждая се и в този момент на самота,

който само знае истинската правота –

обичам те, нуждая се от теб и не мога...

не мога без теб, без твоите любов и тревога.

© Грийн Лейди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??