Jun 30, 2019, 11:41 PM

Нужен си ми, за да те обичам 

  Poetry » Love
255 1 1

Обадих ти се. Не ме позна.

Една жена с дете помоли ме за помощ.

И аз ти позвъних. Прости ми!

Но толкова жадувах да чуя топлия ти глас.

Да ме погали отново с нежността си...

Възбуди в мене всички мои сетива,

почувствах омайваща премала...

Аз бях делова, за това не ме позна,

но после те попитах: Как си?

Тогава мисля, че разбра.

Отвърна ми : Добре съм.

А после ми затвори....

Прости ми, че те притесних,

но толкова желая да те слушам...

Възползвах се от този случай...

Позвъних ти. Слушах те.

А само исках да ти кажа,

че нужен си ми, за да те обичам...

 

30-06-2019 год.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??