Обадих ти се. Не ме позна.
Една жена с дете помоли ме за помощ.
И аз ти позвъних. Прости ми!
Но толкова жадувах да чуя топлия ти глас.
Да ме погали отново с нежността си...
Възбуди в мене всички мои сетива,
почувствах омайваща премала...
Аз бях делова, за това не ме позна,
но после те попитах: Как си?
Тогава мисля, че разбра.
Отвърна ми : Добре съм.
А после ми затвори....
Прости ми, че те притесних,
но толкова желая да те слушам...
Възползвах се от този случай...
Позвъних ти. Слушах те.
А само исках да ти кажа,
че нужен си ми, за да те обичам...
30-06-2019 год.