Jan 4, 2008, 5:45 PM

Нужно ли е? 

  Poetry
572 0 18

Колко нужно е да се обичаме,

за да докажем любовта си?

Нужно ли е в Бог да се вричаме,

за да покажем смелостта си?

 

 

Обичаме ли дълго време,

можем ли да се разлюбим?

Дали ще стане обичта на бреме

и с отчуждението дали ще се залюбим?

 

 

Трудно се забравя любовта,

но само, ако е истинската.

Онова неземното на света,

красивата орисница.

 

 

Вечно щом се влюбиш, ще обичаш,

забравя се, но споменът догаря.

Колкото и да отричаш,

в сърцето всичко си остава.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??