Нито дъжд, нито сняг...
вали мокрота безнадеждна и тиха,
нещо мило, нещо топло с есента си отива.
Само мрак, само мраз...
скриват се кротко във голите клони,
някак тъжно, някак вяло се сменят сезони.
Вятър зъл, с леден дъх
свири зимно във всички посоки,
а някой... някъде там... пише тъжните ноти.
МУЗИКА>>> Cancion Triste
© Магдалена Костадинова All rights reserved.