Aug 25, 2015, 10:45 PM

Някой ден... 

  Poetry » Love
382 0 0

За мен си още същото хлапе,
нахакан и самоуверен,
с усмивка, колкото цялото небе,
с очи, събрали космоса безмерен.

 

За мене си най-ярката искра,
онази, дето връща животи,
и вади от бездни, и блата.
С кипяща кръв, на бързи обороти.

 

За мен ще си винаги специален,
където и съдбата да те отнесе.
Но обещай ми, че в някой ден печален,
пак ще се върнеш, сърцето ми да спреш,

 

да събудиш отново жарта на душата
и да запалим отново онези звезди,
с които оставяш по мен отпечатъци.

 

Знам, ще се върнеш.
Сега върви…

 

 

22.08.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??