Aug 16, 2015, 10:10 PM

Някой те обича 

  Poetry
382 0 1

Някой те обича


В най-гъстата мъгла,
в най-мрачната обител,
на върха на острата стрела…
Някой те обича!


Не вкусил топли устни,
не дръзнал що е лудост да опиташ,
потънал в мисли пусти…
Някой те обича!


Незнаещ що е милост,
надежда всякаква отритнал,
пропит от злоба и от гнилост…
Дори и тебе някой те обича!


В каквато роля и да си,
накъдето и да тичаш,
лети към теб, една от многото стрели…
Защото някой те обича!

© Иван Бърдаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??