Oct 7, 2009, 10:41 AM

Няколко думи 

  Poetry » Love
555 0 10

Няколко думи, обич моя, за любовта.
На твоето щастие дали съм предтеча?!
Не се ядосвай! Стават и чудеса,
ако останеш със мен тази вечер...

За теб, обич моя, се сплита стихът.
За мен е и сложно и просто
да съм отеца на твоите стройни бедра,
на твоите устни да съм апостол...

Аз съм светията с ключове във ръцете.
Твой сляп спътник, по пътя към Рая.
Звездите в очите ти - щастливо засветили,
а по гърдите ти - нашата вечер догаря...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??