7 oct 2009, 10:41

Няколко думи 

  Poesía » De amor
554 0 10

Няколко думи, обич моя, за любовта.
На твоето щастие дали съм предтеча?!
Не се ядосвай! Стават и чудеса,
ако останеш със мен тази вечер...

За теб, обич моя, се сплита стихът.
За мен е и сложно и просто
да съм отеца на твоите стройни бедра,
на твоите устни да съм апостол...

Аз съм светията с ключове във ръцете.
Твой сляп спътник, по пътя към Рая.
Звездите в очите ти - щастливо засветили,
а по гърдите ти - нашата вечер догаря...

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??