Oct 30, 2018, 8:46 AM

Някъде, около мен 

  Poetry » Love
596 6 6

В стаята ми влезе облак изведнъж,

разгърмя се и тъгата ми поля.

Аз не знаех, че е твоят дъжд.

Разцъфтяха по стените ми цветя.

Слънцето перденца ми уши,

капчица на клончето просветна

и врабче се разкрещя, да ме теши,

гушна ме дъгата седемцветна.

Ти си тук! По всичко си личи!

Само ти обичаш всичко!

Покажи се и не ме лъжи!

Чакам те. Бъди добричко.

© Георги Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??