Mar 6, 2014, 5:40 PM

Някъде в моите очи 

  Poetry
416 0 1

Не стъпвам по земята,
дете съм на ефира,
кръщелница на Луната,
невъзможна за намиране.

 

Живея из хоризонти,
преливам се в зората,
понякога събирам отломки,
понякога рисувам по водата.

 

И ако не ти изглеждам тъй магична,
друг образ за съня си намери.
Аз търся този, който в душата ми наднича
и вижда безкрая, някъде в моите очи.

 

 

06.03.2014 г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прекрасен конеещ финал!

    Хареса ми, поздрав, Събина!
Random works
: ??:??