Nov 21, 2016, 3:33 PM  

Няма безплатни неща !!! 

  Poetry » Other
364 2 1

 

 

 

 

Не вярвах, че може да се случи
на обикновен човек като мен.
Една звезда, на рамото да кацне
и да превърне нощите във ден.


И слънцето, да хвърля имащо
в излишък топлина.
Птиците, да пеят в сърцата ни
до прегракване за Любовта.


Всичко прекалено съвършено,
както господ не би го сътворил.
От мига, когато я видях със него
още плащам и нищо не съм платил.

 

 

 

 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??