May 10, 2015, 2:37 PM

Няма да бъда същия след теб 

  Poetry » Love
423 0 2

Няма да бъда същия след теб

 

Дори и хиляди жени след теб да срещна,
знам, че никога няма да бъде както преди....
Защото като теб друга няма да намеря,
такава която само с усмивка да спира моите сълзи!

Ти ме промени, момиче и преобърна моя свят само за миг,
така както никоя никога до сега не го беше правила....
и влезе в моето сърце внезапно, дори не усетих как,
но за всички мои мили думи, знам, че вече си забравила....

Моето сърце сега е празно, а дали го заслужавам?
Не знам, но изведнъж превърна се във бучка лед....
Ти преобърна моя свят и цял живот ще те обичам....
но да знаеш, че никога няма да бъда същия след теб!

 

Калоян Калинов

(09-05-2015)


© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Истинските чувства не изчезват лесно и понякога дори са вечни, макар да са несподелени.... Не знам дали ми е още рано или дълго време ще трябва да мечтая, но дано някой ден тези мечти да се сбъднат! Благодаря за хубавите коментари!
  • Калояне,
    Прекланям се пред любовта ти и творбата сътворена от тебе!Желая ти сбъдване на мечтата ти! Ведър ден!
Random works
: ??:??