Mar 16, 2022, 10:42 AM

Няма да е все така 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
293 0 2

           Няма да е все така

 

Вървиш по своята пътека бавно сега,

по житейският си път крачиш с вярата.

Назад не поглеждай но миналото запомни,

върви и гледай напред, за бъдещето мисли.

 

Когато в трудности ти си навел глава,

ти се усмихни и кажи- Няма да е все така.

Когато болка от любов има в твоята душа,

ти се усмихни и кажи-Няма да е все така.

 

Когато се бориш да надвиеш болестта,

ти се усмихни и кажи-Няма да е все така 

Когато тъгата се е вселила в твоята душа,

ти се усмихни и кажи-Няма да е все така.

 

Когато крачиш беден, без пукната пара',

ти се усмихни и кажи-Няма да е все така.

Когато си богат, имаш имане и много пара',

запомни и помисли че Няма да е все така!

 

Не богатството а здравето е най-важно на света!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??