Feb 5, 2005, 7:00 PM

Няма кой да те спаси! 

  Poetry
1188 0 1
          Ти си в град пълен с хора,
          но никой не иска да ти бъде приятел,
          да бъде твоя опора,
          на болката твоя да бъде слушател!!!

          Никой няма. Сам си - 
          ти и самотата.
          Няма кой да те спаси,
          само болката тлее в душата!!!
 
          Капят сълзи и те боли,
          но ти свикваш,
          и болката започва да мълчи!!!

          Няма пламък в твоите очи.
          Той сега сърцето ти гори,
          а ти си сам
          и няма кой да те спаси!!!

© Черната Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??