Jun 4, 2007, 11:15 PM

Няма мама 

  Poetry
495 0 4
   
                                          
                   
                     "МАМА" е първата дума, която изказваш,
                 "НЯМА" е първата пък, когато порастваш.
                   Как сладко е детството и невинно, и мило!
                   Как грозно е съседството със обществото гнило!

                                           
                                          

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??