Помощ!
Няма помощ!
Трябва да спасявам!...
Падналите
газят ги,
та да не стават.
Крясъци бездумни
се съдират.
Гарваните
вече се задават...
...
Тишината
бие тъпани
и с нокти
черното го гложди...
Някъде,
в дълбокото
на Нищото,
някой
се опитва
да си спомни...
...................................
Но...
... мислите...
Не са материя!...
....................................
Помощ!
Няма помощ!
Всичките се давят!...
...
А
спасителните
лодки...
Скоро няма
да доплават...
.....................................
© Лилия All rights reserved.