Mar 2, 2024, 9:56 PM

Няма спор 

  Poetry
134 0 0



Странно нещо са някои хора,
на единият правят метани,
на другия за оня говорят,
а после обратни селями.

Тия си точат ножовете,
все едно ще се колят.
Говорещият все рови
и му се ще да го молят...

Интригите почват от нищото.
Правят им забавление.
Сменят се само пистите
и то от настроения....

Огънят е във чувствата.
Някой изяжда силата.
Първо започват трусове,
после е съпротивата.

Жалко е за позьорите.
Жалко и за зяпачите.
Човек се изгражда в спорове.
Не спорят нивга палачите....

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??