Oct 22, 2012, 2:15 PM

Няма те 

  Poetry
784 0 3

Какво направих, за да го заслужа?

Къде изчезна ти?

Аз плача...

... а ти се смееш.

Обичах те и още те обичам,

но ти... ти ме мразиш.

 

Повиках те...

Не се обърна, просто продължи.

В момента, в който се нуждаех

от теб толкова много...

... ти просто изчезна.

 

Аз плача...

... и сълзите няма да спрат,

докато теб те няма...

© Борислава Д All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??