Jul 23, 2016, 7:18 PM

Няма те 

  Poetry » Love
1758 3 37

 

Без тебе времето минава бавно

топи се в синкава мъгла.

Надеждата угасва плавно

изчезва утринната светлина.

 

Дъгата пъстроцветна е прозрачна

цветята нямат аромат

утрото изгрява някак мрачно

облякло увехтял халат.

 

Остана само Вярата последна,

да брани безотказно твърдината,

че Ние не изчезнахме безследно,

че нашата Любов е вечна и богата.

 

София

23.07.2016 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??