May 29, 2008, 2:33 PM

Нямам нужда днес от кукловоди 

  Poetry » Other
521 0 6
 

22.05.2008

 

Днес нямам нужда от презрение

И нямам нужда от тъга

Днес имам нужда аз от вдъхновение

За да нахраня посивялата душа

 

Днес имам нужда от приятел

Една ръка протегната в мрака

Днес нямам нужда от предател

И нож забит напречно в гръбнака

 

Днес имам нужда от ръка която да ме води

И рамо на което да поплача

Днес нямам нужда аз от кукловоди

А от приятел с когото заедно да крача

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??