22.05.2008
Днес нямам нужда от презрение
И нямам нужда от тъга
Днес имам нужда аз от вдъхновение
За да нахраня посивялата душа
Днес имам нужда от приятел
Една ръка протегната в мрака
Днес нямам нужда от предател
И нож забит напречно в гръбнака
Днес имам нужда от ръка която да ме води
И рамо на което да поплача
Днес нямам нужда аз от кукловоди
А от приятел с когото заедно да крача
© Erato Eratova Всички права запазени