Jul 17, 2010, 7:23 PM

Нямам тайни от теб 

  Poetry » Love
879 0 16

 

В сърцето си нося вързопче от обич –

недописани още писма!

                                Те са бели и чисти,

не пораждат въпроси,

                 а разказват за мойта съдба!

Нямам тайни от теб!

                             И какво ли да крия –

първороден е в мене грехът...

и съдбата ми

                        не е съдба на месия,

а на странник, поспрял се сред път!...

И не бързам за никъде!

                                          Ала мечтая

да не сещам ни миг празнота!

Тук, от теб вдъхновен,

                            любовта щом позная,

да уседна и свия платна!

 

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??