Mar 14, 2021, 7:35 AM

Нямаше ден 

  Poetry » Love
280 0 0

 

                                                         Онази нощ, онази нощ, 

                                                         помня я, днес пак ми е трудно да говоря, 

                                                         лъжите ти деня сковават още, 

                                                         живота те сковават, ти знаеш ли какво е. 

 

                                                         Онази нощ, онази  нощ 

                                                         влиза ми в сърцето, как сграбчва ми сърцето, 

                                                         още усещам аз дъха й лош,  

                                                         измамата ти обикаляше лицето. 

 

                                                         После въобще нямаше ден, 

                                                         колко часове го виках и го няма, 

                                                         просто за секунди ти измами мен, 

                                                         от пет следобед до полунощ били сме двама. 

 

                                                         Ти сутринта била си с друг, 

                                                         докосваше ме, целуваше с лъжата, 

                                                         измамен беше красивият звук, 

                                                         да знаеш почерни, стопи ми душата. 

 

                                                         Нямаше ден, часове без ден, 

                                                         тъжен съм още, понякога плача, 

                                                         отвън цял, отвътре ти наряза мен 

                                                         с какви очи казваше Мигове наши. 

 

                                                         08.03.21 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??