Apr 1, 2008, 9:06 AM

О, ЧУДО! 

  Poetry » Other
708 0 12



Карти
Картини
Къртини
Къртички
Къртични
Къртичини...

Египетските
пирамиди...

на
мравките...

О, ЧУДО!!!

© Елена Гоцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??