Jun 24, 2008, 8:02 AM

Оазис 

  Poetry » Love
549 0 9
Оазис

Аз идвам при теб
през море от самотни пясъци
с напукани устни,
за да отпия
живителна глътка
от твоята любов...

Ден и нощ
вървя непрекъснато
през пустинята
на моя живот...

Ти с прозрачната нежност
на своите пръсти
ме превръщаш
в мираж...

.......................

Не искам да мисля
за връщане!
.........................

При теб да остана -
нямам кураж!

© Христина Никилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??