Sep 10, 2013, 11:23 PM

Обаждай се 

  Poetry
656 0 1

Днес ще ти предложа телефон.
Да ми се обаждаш,
нека да е често...
Мислите ми са един милион
и да ги споделям няма да е лесно.
Само ден за моите мисли
не ще да е достатъчен, тогава -
отдели ми седемстотин празни листи
и една космична крава.
И си мислиш ти сега,
с тази крава без рога
какво ще правя като нямам слама...
Много ясно, че ще трябва
да я уча на промяна!
Всякак крава ще яде,
от мислите ми - милион поне!
И така ще се научи,
да говори вместо мучи.
Господи, какъв ли смисъл

ще открие тази крава
в думите, които съм написал
без да искам вместо слама...
И тъй към телефона, мили ми приятелю...
обаждай ми се често, чисто възклицателно.
Че от толкоз много крави
моят ум ще се задави,
а със празните ми листи
май ще изучавам глисти.
Стига вече съм дърдорил,
белким докато не си затворил.
Хайде, хубава неделя!
Бъди добър, ще ти се обадя вчера...

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??