Dec 9, 2008, 5:33 PM

Обещание 

  Poetry » Love
844 0 12

Ще дойда при тебе,                                    Ще дойда при тебе

като циганско лято,                                    като циганско лято,

миг преди зимата.                                        миг преди зимата.

Ще дойда при тебе,                                      Но да взема, ще дойда,

 ще дойда, когато                                           аз някога дадох ти 

ти стане студено.                                              всичко, що имах.

Ще дойда, когато

роса от сълзите ти

бликне в сърцето.

Когато усетиш

що сам си загубил,

какво ти е взето.

Ти чакай ме само,

ще дойда, повярвай,

не съм като тебе,

да пръскам нахалост

надежда и вяра,

ще дойда навреме.

Грамче обич да взема от онази,

която някога чаках,

а ти не отвръщаше,

аз зарад нея

младостта си оплаках.

 

© Стойна Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??