Feb 6, 2009, 10:13 PM

Обещание 

  Poetry » Love
888 0 2
Обладана от порока,
не исках да повярвам,
че щастие възможно е за мен.

И не за бъдеще копнеех с теб,
а да те накарам да повярваш,
че можеш да ме имаш тази нощ.

Но любовта ти пламна отведнъж -
внезапно бликнал извор,
дари ме с животворната си мощ
и утолои отчайващата ме до лудост жажда.

В клетвата ти за всевечна вярност
аз никога не ще те подозирам -
вярвам в теб като във божество.

И без да моля да си винаги до мен -
ще бъда само твоя.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??