Jan 27, 2015, 8:18 PM  

Обещание - наказание 

  Poetry » Love
495 0 0

„ Пазя те“ – дума – какво обещание…

Спазвам го вярно – болка, страдание…

Толкова близо, а всъщност далеко

Колкото тежко, толкова леко.

Студено е в мене, но и гори

Тука си, а те нямам дори

А душата крещи ли, крещи…

Да пазя те, е товарът на моите плещи

Ти не знаеш за това обещание

На себе си подарих това наказание

Оставаш в средата, но и точката крайна

Това е моята най-пронизваща тайна.

 

 

 

© Ева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??