Jul 7, 2023, 2:48 AM

Обещание за вечност 

  Poetry » Love
285 0 2

Когато сам си и потънал си в мисли
и гледаш нагоре със свито сърце,
тогава в прегръдката ми чиста 
потопи се, да отмие тези страхове.

 

Когато изгубил си надежда 
и в мрака луташ се сам,
до теб ще съм и с любовта си
обещавам - мрака да разсея.

 

Когато самотно седиш
на брега на морето,
кротко до теб ще приседна 
и в залеза вперили поглед,

 

сърцата ни в едно ще се слеят.
Ще бъда до теб, дори когато остарея
и в очите ти любовта ти ще виждам,
ще са мое огледало, тъй чисто и вярно! 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??