May 27, 2014, 2:04 PM

Обещано 

  Poetry » Love
451 0 0

Стоиш до мен. Дъхът ти пари...

Потръпва сякаш Пролетта.

А лятото идва с пожари...

И тича пак пясъкът бос под дъжда.

 

Снега по устните ти сякаш пари.

Съня се лута между теб и мен.

Аз и ти и… Земята... едва ли?!

Аз и ти! Тя и Ти - двамата с  мен…

 

Зад рамото ми – Лудостта наднича...

При теб се сгушва – Нежносттa.

И без значение е кой кого обича...

Важното е, че ни има на Света!

 

В очите ти оглеждам често

Живота си като под лупа...

Често се крия там вместо…

Изобщо да спре да ми пука…

 

Аз и Ти – ръка до ръка…

Между Теб и Мене - цялата Вселена.

Могъща казват била Любовта...

След нея пак ще бъда променена...

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??