Когато си пролича в полетата
от купеста ябълкова облачност,
мазните петна ще се отдръпнат
за втора възможност.
Тогава обещавам да подредя
гардеробите по азбучен ред
и да изчисля цветовете
на всички шкафчета.
Обещавам още, да поливам
розите на тапета в спалнята
преди да увяхнат и никога
повече да не оставя
прасковите от картината да капят.
Тази година ще изпълнявам
обещанията си, обещах!
© Misteria Vechna All rights reserved.