Mar 17, 2021, 9:19 PM

Обещавам 

  Poetry
244 0 0

Омръзна ми, Господи,
все по стрелките да тичам,
да събарям и вдигам мостове,
в химери и блянове да се вричам,
да се изгарям на чужди огньове!

 

Отказвам се, Господи,
все да прощавам лъжите
и раните свои тихо да ближа, 
отказвам да преглъщам сълзите
и за лицемери да ме е грижа!

 

От утре ще бъда нова, различна
и по-малко себе си ще раздавам.
От утре ще бъда безразлична.
От утре ... ОБЕЩАВАМ!
 

© Христина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??