Sep 25, 2008, 1:21 PM

Обещавам 

  Poetry » Other
498 0 2
Че ще бъда търпелива и добра,
че ще си затварям очите за много неща,
че ще бъда щедра и доколкото мога - щастлива,
че очите ми ще си спомнят за лятото дори и през зимата,
че не ще се обръщам назад и наоколо
и човешките приказки не ще ми влияят,
че ще припомням на сърцето си колко много те всъщност желае,
че ще се науча да отглеждам цветя,
че ще споделям с теб възгледите ти за света,
че ще заровя тъгата, направо ще я погреба,
за да бъда опора на твойта тъга,
че ще построя кула до небесата,
за да стигам със теб до луната,
ако това се наложи,
за да бъдеш щастлив,
за да бъдеш разкошен,
за да бъдеш ти
само мой,
или отчасти и мой
в този двубой
със съдбата,
чието единствено наше оръжие
се оказват
децата ни.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??