Jun 6, 2021, 12:53 PM

Обет 

  Poetry » Love
201 0 0

Обещавам да се грижа за теб

Не, няма да те променям...

Ще те обичам без ред...

Ще те прелиствам като любима поема

Ще бъдеш свободен син лъч

приет без резерв и без мисъл

Без всякаква корист и мъст

желан и любим, щастливо орисан

Безименна ще ти даря топлина

Без очакване и без слово излишно

Ще ти прощавам, не ще те виня

Под дъгата ще се сливаме скришно

Коя съм аз и какво съм за теб

Защо съм такава

Това дава ли смисъл за всичко напред

До щастие води ли и какво ни остава

Моите чувства са моя съдба

Ти не носиш за тях отговорност

По кожата ми тече ток от мига

в който се влюбих във теб, безусловно

Ти и Аз сме тук и сега

Ти и Аз ръцете говорят

Ти и Аз цял живот свобода

Ти и Аз душите не спорят

Обещавам да бъда до теб

Да те разбирам със поглед

Моя любов, мой дъх и съдба

Обичам те, с теб съм до края на дните

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??