За обичта граници няма.
Никога не може да бъде преобразувана
и изчислена с мерни единици.
Доста често хората използват сравнения,
за да опишат обичта, която изпитват,
но всъщност нито едно сравнение
не може изцяло и красноречиво да изрази това чувство.
Не съществуват и точни думи,
които биха могли да го опишат.
Обичта спира физическата болка.
Да мислиш за човека, когото обичаш,
за неговата усмивка и смях помага
дори в най-трудните моменти.
Това е най-могъщият лек на света.
И винаги ще бъде.
Обичта е написала толкова много истории.
Заради грешни решения е променила и редица съдби.
Обичта е тази, която може да превърне обикновения човек в най-големия щастливец.
Ала обичта е тази, която може да го превърне и в най-бездушния.
Въпреки че живеем в свят, където е модерна търговията с обич, все още съществува закономерността, че обичта не се дава, а се дарява. Веднъж и завинаги.
© Влюбения Анонимник All rights reserved.