… тиха
неизречена
стихнала
в очите ми
като присъда
не пораснала
незряла
и обречена
да те търся
винаги…
по пътя…
…
обич моя
впила се
в косите ми
като бяла нежност
времето прикрила
като топла ласка
и доверие
на което
всичко съм
простила…
…
обич моя си
и все те търся
в лятото
по пясъка
в реките…
с всеки ден
все по–безбрежна
и преливаща
обич моя тиха…
от очите…
© Бехрин All rights reserved.
това е.