May 9, 2019, 7:36 AM

Обич от разстояние 

  Poetry » Love
717 1 2

В това среднощно словоизлияние

да поговорим за нашта обич от разстояние.

В сърцата си щом сме близо

дори и да има криза

преодолява се нали

без да боли. 

Обич от разстояние

може би е щастливо заклинание.

Така израстваме двама

и после лесно ще ни става.

Обич от разстояние

наше майско очарование

бъди ни силна, здрава и крепяща

благословена и летяща!

© Жанет Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??