9.05.2019 г., 7:36 ч.

Обич от разстояние 

  Поезия » Любовна
708 1 2

В това среднощно словоизлияние

да поговорим за нашта обич от разстояние.

В сърцата си щом сме близо

дори и да има криза

преодолява се нали

без да боли. 

Обич от разстояние

може би е щастливо заклинание.

Така израстваме двама

и после лесно ще ни става.

Обич от разстояние

наше майско очарование

бъди ни силна, здрава и крепяща

благословена и летяща!

© Жанет Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??