Nov 11, 2011, 5:16 PM

Обич свята 

  Poetry » Love
614 0 8

Душата ми е топла стая,

премръзнала, не стой на прага.

За малко влез, макар да зная,

че вечно бързаш, Обич драга.

 

За теб мечтаех, без да зная,

дали си мит, или те има.

Сега те гледам с поглед смаян,

от твойта прелест несравнима.

 

Аз никога не ще забравя

мига, във който ти пристигна.

Без теб, какво ли щях да правя?

 

Ти даде ми море и вятър,

платната си успях да вдигна.

За мене, Обич, ти си свята!

 

                      Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??