May 10, 2005, 11:34 AM

Обич, върни се 

  Poetry
1780 0 7

           Обич, върни се..

Нима, когато те загубих, осъзнах,
че искам да съм с теб във твоя свят!
Нима, загубвайки те, полудях?
Жадувам страстно твоя смях!

Едва когато съм при друг това разбирам,
жадувам вярвай...
в прегръдките ти да се намирам
и, гледайки те,  да заспивам.

Дали ти вярваш в нас ?
Или вече аз не те вълнувам?
Или мечтаеш аз
да ти се моля и да ти робувам?

Сълзите ми бавно се стичат,
търсят те, за да ме утешиш.
А тебе все те няма...
Обич, върни се, за да ми простиш!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??