Nov 15, 2009, 1:45 AM

Обичах те 

  Poetry » Love
1091 0 16
Толкова много целувки   останаха в нощта   преди да разбереш,   че тръгвам вече.   След прием беше.   Ти - щастлив от   погледите върху мен.   Аз - не. Позирах. И защо ли? Знаех вече…   Обичах те! И тази нощ!   Раздадох ти се цялата.   И тръгнах си с дъжда.   Валеше... като из ведро.   Дали си спомняш? Все... едно...

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??