Dec 9, 2009, 3:44 PM

Обичай го 

  Poetry » Love
529 0 0

Молитва отправям към тебе, мое мило сърце.

Молитва за обич и искрени чувства.

Обичай Го, мое мило сърце,

за да може - само със поглед -

любовта ми към него да разбере!!!

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??