Jun 30, 2019, 11:35 PM

Обичай живота 

  Poetry » Authors song
637 1 0

От коктейла на живота пий с наслада.

Във щастие обръщай всеки ден.

Че животът цветен е за теб награда,

Не изпускай от живота нито ден.


 

Към слънцето поглеждай със усмивка,

към кръглата луна с копнеж.

Нека във сърцето обич плиска,

На земята да пребъде Рай.


 

Всеки ден преследвай си мечтите,

нека с птиците дружат.

После превърни ги във реалност,

Ако не, във нежен стих.


 

Всеки ден завършвай с благодарност,

за живота, с който си дарен,

Че той от Бога е награда.

А ти бъди Благословен!

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??